A deconstructive house for musicians in the midst of an avocado grove

This house by Sharon Neuman Architects was planned for musicians who wanted a deconstructive building, in the midst of an avocado grove. The architects tried to minimize the number of trees they had to clear: the plan required the space of six trees, but unfortunately they discovered that a 7th tree was to sick to survive, so they enlarged the porch. Large openings were designed towards the north and south, ideal in Israeli weather. They used a large, inclined concrete roof to shade the openings, as well as the large trees.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © Sharon Neuman Architects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.