A polygonal building with an independent expression in Berlin

On a small plot in the north of Berlin-Pankow, Miriam Poch Architektin and Project Architecture Company developed a house for a family of three. Located at the end of a cul-de-sac in a new residential development, the specific spatial requirements and the rules defined by local planning law characterize the exterior volume. The result is a polygonal building with an independent expression.

At the same time, the monolithic house with its slanting roof and dyed plastered facade uses a casual everyday architectural language. Through the simple and careful choice of materials, the building fits into the neighborhood and enhances it qualitatively.

Inside, the open-plan living area with its two-story space above the dining table creates a generous spatial feeling, while the bedrooms and adjoining rooms have a high degree of usability due to their orthogonal layout.

 

 

 

 

 

 

 

 

Design and info © Miriam Poch Architektin and Project Architecture Company

Images © bullahuth Fotografie und Gestaltung

SaveSaveSaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.