Afsharian’s House is a sculptural cracked square emerging from the street

Taking the building’s height and width proportions into account, ReNa Design created a square with a crack on it, converting this building into a sculpture emerging from the street. This solution not only exposes the entrance very well, but also responds to upper levels space divisions in a convenient way. Interior design and space organization’s friendly, pleasant, spacious and amazingly bright environment is provided by timber and brick. Experiencing a different environment from the entrance to the bedrooms is provided by a suspended bridge over the atrium as a circulation point.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © ReNa Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.