An abstract volumetry, highlighted by the contrast of white walls and the volume’s shadows

The house is located in a residential zone of Aveiro, in the northwest town center boundary. Its surrounding environment is characterized by heterogeneity of buildings, not always with a clear identity as a whole. Although with regards to deployments and distance there is some coherence. Appealing to some appeasement, there’s a similar volumetric mimicry, keeping the typology of 4 fronts and removals to the lot boundary. Setting a visual balance between pairs contributes to an improvement of this urban quality. Thus, it draws up a very abstract volumetry, highlighted by the contrast of white walls and the volume’s shadows, setting a single object, which integrates the experience spaces, but also an outbuilding and a garage.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © M2.senos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.