Another House in the neighbourhood by Arnau Estudi d’Arquitectura

The owners of this house in Olot, Spain asked Arnau Estudi d’Arquitectura to extend their home. They read the place and proposed two extensions and a reform. The renovation of the existing house is based on the connection of spaces, optimisation of circulation and, above all, the recovery of the original structure: an interesting system of four-point turns supported by bearing partition walls. The expansion to the north inserts a new polyvalent volume that encompasses a garage on the ground floor and a gym on top. To the east, the architects extend the building through a kitchen/porch that spins the house around the garden.

 

 

 

 

 

 

Design and info © Arnau Estudi d’Arquitectura

Images © Marc Torra

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.