Bent Pavilion by Bent Architecture

This project initially involved the design of a garden pavilion at the rear of a suburban site that would screen and turn its back on a soon-to-be constructed monster on a neighbouring property. Designed from the outside in, the redefined landscape between the pavilion and the house soon pushed its way into the interior of the home, inspiring a rethink of existing living spaces and their relationship with the outdoors. The project then culminated in a master bedroom/ensuite/robe that is perched above the living zone, defining space below and beyond.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © Bent Architecture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.