Clean lines, recycled materials and textured fabrics: One Hot Yoga by Robert Mills Architects

Clean lines, recycled materials and textured fabrics create an environment that resonates with the yoga principles of calmness and contemplation. The glass-fronted foyer offers a gathering place between classes, where visitors can replenish water bottles from the stone fountain or catch up with fellow yogis.

Here, polished concrete floors, wide timber benches and a monochromatic colour scheme dressed with Australian artwork create a luxurious setting. Moving down the hall, change rooms tucked behind heavy drapes provide a spa experience in the form of deluxe showers, organic soaps and an Ayurvedic body- and hair-care range created especially for the studio.

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © Robert Mills Architects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.