Greenland Display Suite by LAVA and PTW

LAVA: The lobby of a 1960s building in Sydney has been transformed into a contemporary space. The display centre for a new mixed-use tower merges natural materials and fluid harmonious space with high tech fabrication technologies. Cool-white freeform furniture and curvy walls and ceilings take the visitor through a journey of the new building.

The marketing suite features organic shaped leather furniture, white terrazzo floors, backlit-glass islands, freeform reception desks and a pale timber ceiling. Continuous lighting ribbons create a luminous and airy environment.

The design demonstrates that people are looking for spaces that link them to nature, and the forms found in nature – waves, canyons, clouds – create beautiful, efficient and connective spaces.

The marketing suite design combines LAVA’s creativity and innovation with PTW’s longstanding track record in the delivery of world-class buildings.

All Images Above © Brett Boardman

Image © Peter Murphy

Image © Peter Murphy 

Image © Peter Murphy 

Image © Peter Murphy

Info via LAVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.