House in Sai Kung by Millimeter

Hong Kong-based interior design studio Millimeter recently redesigned the interior of this house in the Sai Kung district. One of the major shortcomings of split-level homes is that the layout often divides the home into several distinct “boxes” or areas that make it difficult to connect spaces together. As a result, the house becomes cramped and challenging to use effectively. In order to enhance the visual and ambient augmentation of interior space, the designer completely remodeled this home seeking to not only optimize, but also harmonize the use of this “new space.” A sunken-in kitchen and elevating dining table further emphasize the intelligent design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All Images © Millimeter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.