La Boyita by Martin Gomez Arquitectos

designdaily: Argentinian firm Estudio Martin Gomez Arquitectos designed the property in 2009, placing a huge amount of emphasis on outdoor living and entertaining areas, and striking contemporary style. They chose a wide glass facade to allow complete appreciation of the spectacular nature panorama. Paying attention to the aesthetic principles, wood paneled sections flank the glass facade, being complemented by extensive decking areas and timber stepping stones over the landscape. The gallerias that surround these concrete blocks end up creating the idea of outdoor living rooms that determine a fluid transition between the interior and the exterior with a fantastic panoramic view. The materials used are concrete, wood, iron and glass. This interesting home, with incredible sea views from the front of the building and woodland views over the pool, is located in Punta del Este, Uruguay.

 Image © Martin Gomez Arquitectos

via designdaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.