Lens House Extension by Alison Brooks Architects

 

hqroom: Lens House project was presented by the studio Alison Brooks Architects . The private house of 400 square meters. meters, built in London in the XIX century, the extension was added in 70 squares. The project was spent £ 700,000. The new part of the residence is represented by two blocks, which with its modern appearance and unusual geometry contrasting look at the background of the historical facade of the villa in the Victorian style. In one of them designed by the office, while others advocate a continuation of the living room, located on the first floor of the main building.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All Images © Alison Brooks Architects

via hqroom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.