Pajol Nursery School

This  project by Olivier Palatre Architects is a major renovation with a design twist of the indoor and outdoor spaces, and also, of the furniture. The front courtyard is designed as an optimistic and urban identity signal for the kindergarten. It unfolds on three levels, creating a playful environment for children. The facade continues from the ground floor to the courtyard, creating a real Agora, sunny space.

The interior spaces help create different emotions through the different colors on the walls, the geometry of the furniture is varied, heterogeneous and pleasant touch materials (wood, rubber, metal, etc.) provide a stimulating and supportive environment for children and staff.

Info and images © Olivier Palatre Architects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.