PR House inserts itself in its site as a mindful addition

The PR House in Brescia, Italy stands on a lot which already hosted a building made in the sixties. The proposed intervention by aa-ls has significantly modified the spatial and compositional relationships of the existing building in favour of a restrained construction with rigorous lines.

The stereometric, material, and chromatic choices mediate the relationship with the surroundings. The house does not impose itself as a novelty but inserts itself in the site as a mindful addition.

Through an architecture able to join and blend itself with the surrounding landscape, a new empathy is established between building and place.

Design and info © aa-ls

Images © Ilario Piatti and Simone Bossi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.