Two small accessory cabins work as artist’s studio, yoga space and guest room

The clients of the Mill Valley Cabins wished to add some accessory structures to their existing hillside home. Programmatically, the clients sought to provide space for an artist studio and a yoga space which would also serve as a private guest cabin. The program was divided into two small cabins which could be placed lightly between existing trees with minimal re-grading. Additionally, the orientation of the two cabins captures different views. The roof of the lower building was planted with a garden since the upper building would look down on it and the client and design team wanted the building to blend into the hillside. The green roof also provides additional landscape for the client’s love of gardening.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © Feldman Architecture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.