UNDER THE MOONLIGHT by Giovanni D’Ambrosio Architects

Contemporist : The Project tries to integrate itself in the site through use of materials that have been used before and

that are part of local historical background. House’s shape resembles typological archetypes used by country-men and

cowboys that lived in the area. Stone, wood and metal are materials used for both structure and construction of the Project.

The House have been designed in order to comfort seasonal stay, both during summer and winter, of inhabitants and to

let them appreciate as much as possible natural environment surrounding them. This has been done through placement

of many glazed frames that grant wider external views. This is the idea I [Designer] wanted to base the project upon:

treat interior and external spaces as if they were the same [thing]. Furthermore I propose above mentioned house also

like comfortable summer house and not only like winter one. Project is divided in two levels. At the ground level everyday

life takes place and it is possible to see the garden from a glazed frame that opens onto a deck. In ‘Under the Moonlight’

House there are two bedrooms, on the second floor, a master bedroom with bathroom and spa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All images © Giovanni D’Ambrosio Architects

 

via Contemporist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.