White House by Pierre Antoine Compain

As part of the renovation of a residential townhouse, this project aims to create a flow diagram, both singular and practical. For this, four levels are built around a central axis corresponding to a vertical greenhouse full height. Corridors around the heart, the image of devices balconies, and views on all areas. By this bias architecture, the deregulation of space allows its occupants to enjoy open on 4 levels circulation, and get a panoramic view, on both a horizontal and vertical axis.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © Pierre Antoine Compain

Photography is by Arthur Pequin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.