A home for a couple with spaces for friends, children and grandchildren

Villa MSV lies at the heart of a stately pine forest, beside the white beaches of Ljunghusen in Sweden. Though it is designed as a home for a couple, the house by Johan Sundberg Arkitektur provides space for friends, children, and grandchildren.

Through its form and placement on site, the house demarcates three distinct garden spaces, each with its own character. Towards the east and the morning sun, a patio connects the kitchen and living room. The western facade offers spaces for sitting, socializing, and dining.

The southern wing of the house, containing the sauna, bathing, and relaxation area, sits in direct connection to a patio and a long narrow pool.

Design and info © Johan Sundberg Arkitektur

Images © Markus Linderoth

More from Teodora Zapartan
Simple geometry and detailing define Six Walls House
The plot just outside Stockholm is located in a scenic area where...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.