A modernisation through fit out and refurbishment of the Warner Music UK HQ

In recent years, WM’s operations—previously across six buildings in London—had outgrown the spaces they had occupied, with some lease terms expiring. Woods Bagot’s design approach seeks to optimise the consolidation of WM’s property portfolio into three buildings in West London, bringing its key music labels under one roof in the new ‘HQ Music House’, 27 Wrights Lane. The HQ project required a modernisation through fit out and refurbishment of the base building that celebrates the distinct identities of each label, whilst still providing a unifying design language. The design delivers high quality interiors that offer recording artists an attractive and comfortable environment—far from a conventional office design—in which to interact with WM executives, as well as creating an exciting and enjoyable workplace for staff.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © Woods Bagot

More from Teodora Zapartan
A house transformation that revitalizes the relationship between the spaces
The first step taken by NatureHumaine for this detached house from the late...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.