An interplay between narrative and geometry

Crafted out of the ruins of an old chapel, this project in London by Craftworks has been conceived as interplay between narrative and geometry. Hidden from view the house uses light as its key material and the interior spaces are carefully faceted to create an ecclesiastical atmosphere which is still decidedly modern and domestic. The project remains a play on the nature of a family home and on a chapel, maximising the potential of both spatial typologies.

Design and info © Craftworks

Images © Edmund Sumner

More from Teodora Zapartan
Hotel Bauhofstrasse is a consistent sustainable building with eyes on the future
Hotel Bauhofstrasse is a consistent sustainable building with eyes on the future....
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.