LEESER uses dramatic series of brightly coloured stairs for COWORK|RS

LEESER Architecture was enlisted to transform an under-utilised industrial building into a vibrant, collaborative work space facility for COWORK|RS. LEESER used a dramatic series of brightly coloured stairs to create connected pathways throughout the three levels. The origami-like folds of the stairs are carried through the kitchen areas. Bands of lighting are recessed into the floors as well as the cabinetry in common areas. The final result maintains the building’s original ‘rawness’ while creating distinct focal areas and spaces for the next generation of startups.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © LEESER Architecture

More from Teodora Zapartan
A fire-starting kit in Melbourne: Tinderbox House by Breathe Architecture
Breathe Architecture: ‘Site inspections at the historic brick warehouse complex revealed an...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.