LS House by dmvA

dmvA was commissioned to turn a rather classical house into a contemporary edifice. No sooner said than done, but the fact that also the neighbours had to approve the design to get a building license, as prescribed in the building regulations, had a great impact on the design. So no total ‘methamorphosis’ of the existing house, just small interventions. The façades of the existing house were painted white . The interior was furnished in black and white. The swimming pool was renovated and framed by an illuminating glazed retaining wall. Finally, two sculptural white volumes were added connecting inside and outside, linking house, pool and garden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info and images © dmvA

More from Teodora Zapartan
Kouhsar Villa by Next Office
Next Office: “Our initial intention for the project was in fact to...
Read More
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.